Donderdag oktober 19th: Dr. Joel Salinas MD

Dr. Joel Salinas, MD, MBA

De Internationale Vereniging van Synaesthetes, Kunstenaars en Wetenschappers is vereerd om een ​​avond mee te presenteren Dr. Joel Salinas, MD, Auteur van Mirror Touch; aantekeningen van een arts die je pijn kan voelen. Op donderdag Oktober 19th op 6: 00PM Dr. Salinas met gelezen van zijn boeiende memoires bij de Building Bridges Art Exchange galerij in Santa Monica, Californië, waar aanwezigen worden ondergedompeld in een stellaire installatie van synesthetische kunst. Een receptie die wordt georganiseerd door het Art | Sci Center van UCLA en Building Bridges Art Exchange, zal de lezing van Dr. Salinas volgen.

Mirror-Touch: aantekeningen van een arts die kan voelen dat uw pijn beschikbaar zal zijn voor aankoop op dit 19th-evenement in oktober, met dank aan Diesel boekhandel Brentwood, die een "pop-up" boekwinkel exploiteert. Bovendien zal Dr. Salinas uw editie van Mirror Touch signeren naarmate de tijd het toelaat.

Dit evenement is GRATIS en open voor het publiek. Ik kijk er naar uit om je te zien op oktober 19th!

Laat een reactie achter