Vanavond! Kaitlyn Hova bij BBAX

Kaitlyn Hova en de Hovalin

Violist, synaesthete en entrepreneur-nerd Kaitlyn Hova wauwde het publiek op het IASAS Synaesthesia Symposium op UCLA Art | Sci Center met haar uitvoering op de Hovalin. Deze 3D-geprinte viool was een liefdesarbeid voor Kaitlyn en haar man Matt, maar na vele herhalingen is de uiteindelijke creatie verbluffend.

Word lid van IASAS op oktober 21st bij 5: 00PM voor Kaitlyn Hova in een zeldzame uitvoering in het gebied van Los Angeles. Kaitlyn zal vertellen over haar ervaringen met synesthesie en haar Hovalin bespelen, die is uitgerust met een lichtgevende LED-array die het instrument doet gloeien in de kleuren die Kaitlyn ziet als ze specifieke toonhoogten hoort.

Dit evenement is GRATIS en open voor het publiek. Zaterdag oktober 21st bij 5: 00PM

Building Bridges Art Exchange
2525 Michigan Avenue Unit F2
Santa Monica, Californië

Laat een reactie achter