IASAS featured in The Huffington Post

HuffPo

De door IASAS gesponsorde kunsttentoonstelling "Synaesthesia: wat is de smaak van de kleur blauw? is te zien in de Huffington Post! Kunstcriticus, curator en essayist Shana Nys Dambrot onderzoekt de impact van deze interactieve tentoonstelling in haar artikel "Please Do Touch the Art: What is the Taste of the Color Blue, at BBAX". De kritiek van mevrouw Drambot verschijnt in de 16th-editie van oktober. En het afgebeelde beeld "Blue Door" is van ons eigen IASAS Founding-lid en de veelzijdige kunstenaar Appelusa!

Bovendien Synaesthesia: wat is de smaak van de kleur blauw? is verlengd. Oorspronkelijk gepland om te sluiten op oktober 21st, is deze tentoonstelling uitgesteld tot november 25th. Als je in Los Angeles bent, wees dan onze gast bij deze opwindende installatie. De toegang is gratis voor het publiek.

Laat een reactie achter