Een grootse samenwerking

Er is een traditioneel Russisch spreekwoord dat spreekt over de waarde van allianties, coalities en teamwerk:

"Берись дружно, не будет грузно"

"Als we ze allemaal samen pakken, zal het niet zo zwaar aanvoelen" 

De IASAS werkt ijverig aan een grootse samenwerking in een van 's werelds meest fascinerende steden. Stelt u zich eens voor: frisse lucht, bladeren met herfstkleuren en minder toeristen in de opmerkelijke musea en historische bezienswaardigheden van Moskou. Overweeg uw vele mogelijkheden om de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over cross-modale perceptie te horen en getuige te zijn van verbluffende kunst gemaakt door neurodivergente kunstenaars. Stelt u zich een gelukkig weerzien met bekende collega's voor, en een kans om nieuwe vrienden te maken binnen de synesthesiegemeenschap.

De herfst is een van de mooiste seizoenen om Moskou te bezoeken. Sluit u in oktober 2019 aan bij de Internationale Vereniging van Synaestheten, Kunstenaars en Wetenschappers terwijl we een reeks evenementen lanceren in het prachtige Rusland, waaronder ons Tweede Synaesthesie-symposium, georganiseerd door de Moscow State University of Psychology and Education.

De IASAS is verheugd om samen te werken met verschillende uitzonderlijke organisaties, terwijl we een groots samenwerkingsverband bevorderen waarin de kunst en wetenschap van synesthesie worden gevierd. We zijn vereerd met de co-creatieve ondersteuning en deelname van:

Staatsuniversiteit van Moskou voor psychologie en onderwijs

Staats Tsjaikovski Conservatorium in Moskou

Fundación Internacional Artecittà

Verenigd Koninkrijk Synesthesia Association

Russische synesthesie vereniging

Amerikaanse Synesthesia Association 

Extra medewerkers zullen in de komende maanden worden aangekondigd, samen met informatie over deelnemende sprekers, presentatoren, evenementen en locaties.

We kijken ernaar uit u te begroeten in Moskou met een warme Здравствуйте! Je kunt meer manieren leren om 'hallo' in het Russisch te zeggen hier.

CC Hart
IASAS-secretaris

 

Laat een reactie achter