Een grootse samenwerking

Er is een traditioneel Russisch gezegde dat spreekt over de waarde van allianties, coalities en teamwork:

"Берись дружно, не будет грузно"

"Als we ze allemaal samen pakken, zal het niet zo zwaar aanvoelen"

De IASAS werkt ijverig aan een grootse samenwerking in een van 's werelds meest fascinerende steden. Stel frisse lucht voor, laat gevlekt in herfsttinten, maar ook minder toeristen in de opmerkelijke musea en historische bezienswaardigheden van Moskou. Overweeg je vele mogelijkheden om de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over crossmodale perceptie te horen en getuige te zijn van verbluffende kunst gemaakt door neurodivergent kunstenaars. Stel je een gelukkige reünie voor met vertrouwde collega's en een kans om nieuwe vrienden te maken binnen de synesthesiegemeenschap.

De herfst is een van de mooiste seizoenen om Moskou te bezoeken. Neem deel aan de Internationale Vereniging van Synaesthetes, Kunstenaars en Wetenschappers in oktober 2019, terwijl we een reeks evenementen in het prachtige Rusland lanceren, waaronder ons tweede synaesthesie-symposium, georganiseerd door de Moscow State University of Psychology and Education.

De IASAS is verheugd om samen te werken met verschillende uitzonderlijke organisaties, terwijl we een groots samenwerkingsverband bevorderen waarin de kunst en wetenschap van synesthesie worden gevierd. We zijn vereerd met de co-creatieve ondersteuning en deelname van:

Moscow State University of Psychology and Education

Staats Tsjaikovski Conservatorium in Moskou

Fundación Internacional Artecittà

Verenigd Koninkrijk Synesthesia Association

Russische synesthesie vereniging

Amerikaanse Synesthesia Association

Extra medewerkers zullen in de komende maanden worden aangekondigd, samen met informatie over deelnemende sprekers, presentatoren, evenementen en locaties.

We kijken ernaar uit u te begroeten in Moskou met een warme Здравствуйте! Je kunt meer manieren leren om 'hallo' in het Russisch te zeggen hier.

CC Hart
IASAS-secretaris

Laat een reactie achter