25 Landen en tellen ...

De IASAS is vereerd om aan te kondigen dat we anticiperen op bijdragen van kunstenaars en academici die 25 verschillende landen vertegenwoordigen op onze samenwerkingsconferentie "Synaesthesia: Cross-Sensory Aspects of Cognition Across Science and Art". Deze reeks evenementen wordt gehouden in Moskou, Rusland, van 17th tot 20th, 2019th, XNUMXth. Onze presentatoren komen uit de volgende landen:

Angentina; Australië; Oostenrijk; Wit-Rusland; België; Brazilië; Bulgarije; Canada; China; Duitsland; Griekenland; Irak; Ierland; Italië; Luxemburg; Nieuw-Zeeland; Nigeria; Rusland; Spanje; Zwitserland; Nederland; Kalkoen; UK; Oekraïne; & VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA.

Daarnaast zijn we verheugd om samen te werken met de volgende organisaties:

Moscow State University of Psychology and Education

Staats Tsjaikovski Conservatorium in Moskou

Museum van Moskou

Amerikaanse Synesthesia Association

Fundación Internacional Artecittà

Verenigd Koninkrijk Synesthesia Association

Russische synesthesie vereniging

Duitse Vereniging voor Synaesthesie

Canadian Synesthesia Association

Instituut voor interdisciplinair onderzoek in Sint-Petersburg

Playtronica

Art Sensorium Group

RIA Novosti

De IASAS is vooral vereerd om Jamie Ward, PhD, van de Universiteit van Sussex, te presenteren over het onderwerp "Extreme Synaesthesia". Het gesprek van Dr. Ward is momenteel gepland voor 13: 00 op donderdag oktober 17th aan de Staatsuniversiteit voor Psychologie en Onderwijs in Moskou. Zie de link hierboven naar Dr. Ward's TEDx talk "The Curious World of Synesthesia".

Tot ziens in Moskou!

Laat een reactie achter