Registreer nu! Synesthesie en de student

De International Association of Synaesthetes, Artists and Scientists (IASAS) is vereerd om "Synaesthesia and the Student" te presenteren, een tweedaagse conferentie gericht op synesthesie en leren. Dit GRATIS evenement wordt georganiseerd rond een Eastern Daylight Time-publiek op vrijdag 27 mei en West-Afrikaanse tijd/Centraal-Europese tijd op zaterdag 28 mei. De IASAS is dankbaar voor het hosten van dit evenement in samenwerking met de United Kingdom Synaesthesia Association, de Russian Synesthesia Community en de German Synesthesia Society. Volledige details over onze sprekers zullen binnenkort op ons Accel Events-conferentieplatform worden geplaatst; u kunt zich echter nu registreren voor een gratis toegangsticket: tinyurl.com/syn-and-student

Laat een reactie achter