Synesthesie: cross-sensorische aspecten van cognitieve activiteit in wetenschap en kunst

Het tijdschrift van het IASAS 2019-symposium en kunstevenementen in Moskou, Rusland, is nu te koop. Bewerkt door Anton Dorso, het boek is gedrukt op A4-formaat en telt 468 pagina's. Betaling van $ 56 USD via PayPal is inclusief verzending naar Spanje. Voor personen die het VII Artecitta-congres bijwonen van 26-29 oktober 2022 in Alcalá la Real, Spanje, zullen we uw vooraf bestelde exemplaar op dat moment bezorgen. Voor alle andere bestellingen kunt u een e-mail sturen naar IASAS-secretaris CC Hart op carolyncchart op gmail dot com of via deze link. Ik zal u helpen bij het schatten van uw verzendkosten en het organiseren van de verzending van het boek. Betaling kan worden ingediend op het IASAS PayPal-account via dit e-mailadres: 2016iasas@gmail.com

Laat een reactie achter